Vibration og lyd som selvhealing

Der sker store energetiske skift her ved 10.10 portalen og op til fuldmånen på søndag d. 13. De fleste af os oplever udrensning på flere plan og vi bliver vist der hvor det er tid til at slippe. Universet skruer samtidig op for vores kraft og viser os hvor vi stadig mangler at træde ind i vores lys.

For mig har det betydet et farvel (i dette liv) til min elskede mormor og massiv udrensning både fysisk og følelsesmæssigt. Min indre kommentator har travlt i disse dage og jeg får lov at observer hvor meget postyr den kan skabe hvis jeg vælger at gå med den. Jeg mærker samtidig en kraft i mit indre som til tider føles som om den kan vælte mig, men i virkeligheden skaber den større jordforbindelse og sikre at jeg står stærkt fast.

Men processerne kræver at vi bruger ekstra tid på at restituere, hvile og drage omsorg for os selv, samt i endnu højere grad øver at være tilstede i nuet så vi ikke bliver væltet af alle tankerne om alt det ukendte der ligger ude foran os.

Og det er her, at vibration/lyd, for mig bliver en livredder og et anker til nuet.

Lyd har mange former og kan bruges på uendelig mange måder. Her er nogle eksempler på hvordan jeg bruger lyd (måske de kan være til inspiration for dig):

  •  Chanting af mantraer til at stilne sindet og berolige nervesystemet; i går satte jeg mig ud i solen og chantede Mul Mantra i 30 min for at give mig selv en pause fra den indre kommentator (jeg har også hørt at det kan hjælpe at tælle højt indeni dig selv så hvis det er nemmere kan du bruge denne teknik til at overdøve din egen indre kommentator).

  •  Bevidst Bevægelse til musik for af skabe vibration i stagnerede følelser eller dele af mig; her stiller jeg mig selv spørgsmålet: “hvis denne her fastlåsthed havde en bevægelse, hvordan ville den bevægelse så se ud/føles i kroppen” / “hvis frustrationen/vreden/(indsæt selv følelsen du ønsker at arbejde med) var en bevægelse hvordan ville den så se ud/føles i kroppen” – og så danser jeg simpelthen svaret.

  •  Spontane lyde som sætter gang i vibrationen i kroppen og sindet. Dette er en praksis som er opstået helt spontant hos mig gennem det sidste år. I går var jeg til Healingskoncert med Githa Ben-David, hvor hun så demonstrerede hvordan man netop kan bruge bl.a. lyden Huuung som selvhealing. Jeg kan virkelig anbefale at tjekke hende ud på Vimeo hvor hendes film om Tonen fra Himlen ligger.

  •  Guidede meditationer/healinger (også selvom det er uden musik – vores stemme er jo musik i sig selv og påvirker andre med vores vibration) hjælper mig igen med at give mit sind en pause og drage selvomsorg fordi jeg blot skal tage imod. Nogle af mine yndlings pt. er Davidji og Mei-lan Maurits (som vist både er at finde på YouTube og Spotify). Og så vil jeg lige anbefale Havannah Luma – Livsguide her på FB hun laver virkelig de vildeste healinger som understøtter de energier vi står i pt.

Med ønsket om en smuk weekend til jer alle!

Del denne post

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email